Agenda

Datum Activiteit Organisator Plaats
       
       
       
       
vrijdag 29 juni 2018

Prijsuitreiking  +  PrEtScHaAk

Laatste clubavond van het seizoen 2017/2018

SG Rijswijk Rijswijk

zondag 1 juli 2018

vrijdag 7 sept. 2018

NK Condichess. Het enig toernooi waar je mag rennen

1e clubavond  van het seizoen 2018/2019 

Botwinnik en Ilion

SG Rijswijk

Zoetermeer

Rijswijk

     

Examen

Onder het toeziend oog van Johan Voorberg van de Haagse Schaakbond hebben

Iba, Rayaan, Mustafa, Jonathan, Jorik, Simon, Lisa, Lucas G, Björn, Jhon en Boaz afgelopen vrijdag  echt examen gedaan en ……. ze hebben het allemaal gehaald. 

Gefeliciteerd  !!!!!!!!!!!!!!!

Voor foto’s en meer zie: http://sgrijswijk.nl/aankondigingen/951-100-geslaagden-bij-de-jeugdafdeling-van-het-schaakgenootschap-rijswijk.html

 

 

Schaakvereniging  Botwinnik en Atletiek vereniging Ilion organiseren op  zondag 1 juli 2018 het Nederlands kampioenschap Condichess. Het enige toernooi waar je mag rennen!

Door het succes van afgelopen jaren en op vele verzoek wordt het condichess toernooi uitgebreid naar alle leeftijden. Het is nu voor iedereen mogelijk om deel te nemen en een NK-titel binnen te slepen. Er zal gespeeld worden in een seniorengroep en een jeugdgroep. Bij  veel meer deelnemers zullen er meerdere leeftijdsgroepen gemaakt worden. Zie voor meer info de website: www.svbotwinnik.nl/?q=Condichess

Locatie                       Ilion, Van der Hagenstraat 36, 2722 NT Zoetermeer

Wanneer                     Zondag 1 juli

Hoe laat                      Aanmelden uiterlijk om 12.45 uur

Opening om 13.00 uur 

Prijsuitreiking rond 16.15 uur

Kosten                        Per persoon €5,-

Speeltempo                5 rondes met 12 minuten per persoon per partij.

Regels                        Bij condichess wordt er een normale schaakpartij gespeeld. Na elke zet moet de klok ingedrukt worden, deze staat wel een paar meter verderop. Als je tijd op is dan heb je verloren. Dit geldt natuurlijk ook nog steeds voor schaakmat. Er mag pas gezet worden als de tegenstander de klok in heeft gedrukt.

Inschrijving                Uiterlijk donderdag 28 juni bij Rogier Zoun o.v.v. naam en geboortedatum en eventueel speelsterkte. Uitsluitend per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Extra informatie        Bij veel aanmeldingen wordt er gespeeld in groepen                                    ingedeeld naar speelsterkte en leeftijd. Tussen de                                    rondes door is er genoeg pauze om bij te komen en                                    natuurlijk zijn er ook prijzen te verdienen. 

                                   Een waterbidon en sportschoenen wordt aangeraden!

A.s. vrijdag 29 juni is de laatste clubavond van het seizoen 2017/2018. Dan worden de prijzen uitgereikt. Daarna gaan we nog even lekker (pret)schaken.

We wensen jullie alvast een fijne vakantie toe !!

Op vrijdag 7 september 2018 is dan weer de eerste clubavond van het seizoen 2018/2019